Saraswati home januari 2013


Eind december 2012 hebben Ton en Jacqueline opnieuw een bezoek gebracht aan Dharan Dit bezoek was onaangekondigd en een grote verrassing voor iedereen. Samen met de kinderen uit het Saraswati home werd ons nieuwe jaar 2013 feestelijk ingeluid met een Hollandse picknick en een prachtig versierde taart.

Voor de kinderen was dit een nieuwe ervaring, die zij vol enthousiasme met ons deelden. Het nieuwe jaar in Nepal laat nog even op zich wachten…

De nachtkleding voor de kinderen uit het Saraswati home bleek duidelijk aan vervanging toe. Voor de meisjes en de kleine jongens hebben Ton en Jacqueline in Dharan pyjama’s aangeschaft; voor de oudere jongens is vanuit Nederland nachtkleding opgestuurd. Daarnaast is ook een stapel nieuwe handdoeken aangeschaft. Naast de eerste levensbehoeften, is het voor de kinderen leuk om af en toe een klein persoonlijk cadeautje te krijgen. Zo bleek dat de meisjes heel graag oorbellen en een haarband zouden willen. Deze zijn meegestuurd met de pyjama’s voor de jongens. Als dit allemaal goed aangekomen is, krijgen de jongens bij de volgende zending ook een klein cadeautje. Zij willen graag een bedeltje aan een leren veter.

Dus dat wordt shoppen!