Ramesh


Tijdens de voedseluitdeling aan de gezinnen van de kinderen van de Dipendra school, ontdekte onze medewerker dhr. Prakash een jongetje dat met een touw aan de muur vastgebonden zat en nauwelijks bewegingsruimte had. Dhr. Prakash was hierdoor zo geschokt dat hij verdere informatie ingewonnen heeft.

Inmiddels is duidelijk dat het jongetje Ramesh heet en bijna 5 jaar oud is. Hij heeft zijn vader niet gekend omdat deze tijdens de aardbeving van 2015 omkwam.  Moeder is inmiddels hertrouwd en werkt overdag. Het jongetje blijkt gehoorproblemen te hebben waardoor hij niet goed kan praten.

Het is nog onduidelijk of er ook sprake is van mentale problemen. Vanwege zijn problematische gedrag bindt moeder hem al jarenlang vast, zodat zij kan gaan werken. Het kind zit de hele dag buiten met slechts een kleed om op te liggen. Onze medewerker zag hem zelfs zijn eigen ontlasting opeten.

Wij willen de kleine Ramesh graag een betere toekomst bieden en zoeken naar een goede opvang en begeleiding voor hem. Hij wordt medisch onderzocht en na de uitslag hiervan hopen we hem op een school voor dove en slechthorende kinderen te kunnen plaatsen.

Samen voor het medisch centrum, maar eerst even naar de kapper.

Mocht u Ramesh willen helpen dan zien wij uw donatie graag tegemoet op IBAN NL75RABO 013 6079 423 ten name van Stichting Kinderen van de Wereld - Ramesh