Evenementen en sponsoring september 2012

Op 16 september hebben we onze stichting voor de tweede keer gepresenteerd op

de sociale markt in Best. Daarnaast hebben we in onze kraam artikelen die afkomstig

zijn uit Nepal verkocht. In onze kraam stond een pot met daarin de hoeveelheid rijst die onze 40 weeskinderen plus hun begeleiders nodig hebben voor twee maaltijden per dag.

Voor 50 cent kon iedereen het gewicht hiervan raden. Het juiste gewicht was 4160

gram. Dit komt neer op 40 gram rijst per maaltijd.De winnaars van deze aktie hebben inmiddels hun prijs gekregen. Ze zaten er in schatting maar een paar gram naast.

De totale opbrengst van deze dag was € 362,75

Daarnaast kregen we ook op 16 september een schenking van de familie Harten uit

Best. In plaats van cadeautjes hebben zij ter gelegenheid van hun 25 jarig huwelijk

aan hun gasten een bijdrage voor onze stichting gevraagd. Hiervoor willen wij hen namens alle kinderen hartelijk danken.