Evenementen en sponsoring november 2012

De Stichting Handmelken Best heeft ons ook dit jaar weer verrast met een grote cheque van € 6.500,–

Dit geld werd bijeengebracht door opbrengsten van een loterij en de kringloopwinkel Handmelken Best, waar vele vrijwilligers zich voor inzetten.

Tijdens een feestelijke avond op 11 november werd aan negen stichtingen,waaronder Stichting Kinderen van de Wereld een zelfde cheque uitgereikt.

Zodra de vergunningen rond zijn zullen we dit bedrag gaan gebruiken voor de bouw van eenkeuken en sanitaire voorzieningen voor het Revalidation home in Dharan De uitreiking kreeg een feestelijk tintje door het optreden van diverse artiesten, die zich belangeloos inzetten voor het goede doel. We genoten o.a. van het optreden van Giovanni, vriend van onze stichting, die samen met zangeres Sylvana enkele mooie songs ten gehore heeft gebracht.  Dank jullie wel!